Winkel

Na jaren lang haar collectie verkocht te hebben bij de trendy Amsterdamse designershop Young Designers United besloot Ester in september 2008 een eigen boetiekje te openen in haar woonplaats Winterswijk. S-ter! fashion + design was eerst gevestigd in een prachtig oud pandje aan de Misterstraat wat ook het woonadres van Ester zelf is. Hier begon ze klein en groeide in de loop der jaren uit tot ze meer dan 30 kleurrijke merken zoals Tante Betsy maar ook het meer bekende King Louie verkocht. Sinds januari 2020 was op nummer 79 de nieuwe zaak geopend en ze is net weer verhuisd naar de Misterstraat 45 om iets meer in de loop en het centrum te zitten. Ook deze nieuwe locatie is net zo gezellig en knus ingericht.

21762004_1592535907433626_7718082810054323179_n

De collectie is speels en vrouwelijk en zeker eigenzinnig. Veel kleur en mooie grafische en retro prints zijn in de hele collectie terug te vinden. Veel mooie jurkjes, fijne broeken en heerlijke rokken bepalen het grootste deel van de collectie. Dit wordt aangevuld met unieke shirts, jassen en tops. Ook zijn bijna alle merken bij S-ter! duurzaam en is elk merk uniek op zich. Ook vind je bij S-ter! nu een kleine collectie voor de heren.

Mooie accessoires van verschillende merken, zoals tassen van o.a. Soruka en Pip Studio maar ook de klompjes van o.a. Clumpy’s, Sanita en schoenen van Grünbein en ook ART en El Naturalista maken je outfit compleet.

Als je bij S-ter! in de winkel komt ben je verzekerd van goed advies en met haar kijk op design en haar achtergrond van mode ontwerpen kan ze ook elk item aan jou persoonlijk aanpassen zoals de lengte van een jurkje zodat je als klant altijd met een een perfect passend item naar huis gaat.