Winkel

Na 5 jaar lang haar collectie verkocht te hebben bij de trendy Amsterdamse designershop Young Designers United besloot Ester in september 2008 een eigen boetiekje te openen in haar woonplaats Winterswijk. S-ter! fashion + design was eerst gevestigd in een prachtig oud pandje aan de Misterstraat. wat ook het woonadres van Ester zelf is. Hier begon ze klein en groeide in de loop der jaren uit tot ze meer dan 30 kleurrijke merken zoals Tante Betsy maar ook het meer bekende King Louie verkocht. Ook leuke kinderkleding zoals de fleurige en eigenwijze kleding van 4funkyflavours kwam erbij. Afgelopen jaar heeft ze dan eindelijk besloten de winkel naar een groter pand te verhuizen omdat het echt te klein werd. Sinds januari is op nummer 79 de nieuwe zaak geopend die ze met veel liefde en aandacht heeft ingericht zodat de oude gezellige sfeer behouden zou blijven maar wel met veel meer ruimte om al die mooie collecties te laten zien en meer klanten te kunnen ontvangen.

De collectie is speels en vrouwelijk en zeker eigenzinnig. Veel kleur en mooie grafische en retro prints zijn in de hele collectie terug te vinden. Veel mooie jurkjes, schattige tuniekjes en heerlijke rokken bepalen het grootste deel van de collectie. Dit wordt aangevuld met unieke shirts, jassen en tops. Ook vind je meerdere duurzame merken bij S-ter! en is elk merk uniek op zich.

Mooie accessoires van verschillende merken, zoals tassen van o.a. skunkfunk en blutsgeschwister maar ook de klompjes van o.a. clumpy’s  en schoenen van grünbein en ook ART maken je outfit compleet.

Als je bij S-ter! in de winkel komt ben je verzekerd van goed advies en met haar kijk op design en haar achtergrond van mode ontwerpen kan ze ook elk item aan jou persoonlijk aanpassen zoals de lengte van een jurkje zodat je als klant altijd met een een perfect passend item naar huis gaat.

21762004_1592535907433626_7718082810054323179_n