Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren, dit is meestal binnen 3 werkdagen. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verwerken en te versturen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Ook kan het wel eens voorkomen dat een product niet meer leverbaar is, bijvoorbeeld omdat het in de boetiek net verkocht is. In dit geval wordt uw betaling gewoon terug gestort en krijgt u een mail.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€ 6,50 voor bestellingen binnen Nederland.

vanaf €10,00 voor bestellingen binnen Europa en is verschillend per land.
Gratis voor bestellingen vanaf €250,- (kies dan voor optie afhalen en vermeld even dat het wel verstuurd moet worden)*

*Dit moet je wel zelf aangeven en wordt niet later verrekend en geldt alleen binnen Nederland.

Let op want bij korting van 50% of meer krijgt je de betaalde verzendkosten bij retourzendingen niet terug!! Dus denk goed na voor je iets besteld in de sale.

Let op want alles in het  super sale 70% hoekje mag niet retour!!

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL/DHL/DPD/GLS. Over het algemeen zal de aflevering binnen een week plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Denk eraan dat als je overdag niet vaak thuis bent je misschien beter een ander leveradres op kunt geven of evt een servicepunt in de buurt.