Na 5 jaar lang haar collectie verkocht te hebben bij de trendy Amsterdamse designershop Young Designers United besloot Ester in september 2008 een eigen boetiekje te openen in haar woonplaats Winterswijk. S-ter! fashion + design is gevestigd in een prachtig oud pandje aan de Misterstraat. Hier verkoopt ze inmiddels wel zo’n 20 kleurrijke merken zoals blutsgeschwister en who’s that girl maar ook het meer bekende king louie vind je hier. Ook vind je leuke kinderkleding bij S-ter! zoals kik-kid en de fleurige en eigenwijze kleding van 4funkyflavours.

De collectie is speels en vrouwelijk en zeker eigenzinnig. Veel kleur en mooie grafische en retro prints zijn in de hele collectie terug te vinden. Veel mooie jurkjes, schattige tuniekjes en heerlijke rokken bepalen het grootste deel van de collectie. Dit wordt aangevuld met unieke shirts, jassen en tops. Ook vind je meerdere duurzame merken bij S-ter!

Mooie accessoires van verschillende merken, zoals tassen van o.a. skunkfunk en blutsgeschwister maar ook de klompjes van o.a. clumpy’s  en schoenen van grünbein en ook ART maken je outfit compleet.

Als je bij S-ter! in de winkel komt ben je verzekerd van goed advies en met haar kijk op design en haar achtergrond van mode ontwerpen kan ze ook elk item aan jou persoonlijk aanpassen zoals de lengte van een jurkje.

21762004_1592535907433626_7718082810054323179_n