Veel gestelde vragen

1. Wat zijn de betaalmogelijkheden? 

U kunt betalen met iDeal, PayPal en bankoverschrijving.

2. Hoe gaat verzending in z’n werk? 

Bij de bestelling kunt u kiezen tussen een normale verzending, internationale verzending en afhalen.

Je hebt 14 dagen retourrecht, dus als je je pakje wilt retourneren moet dat binnen 14 dagen. Voor je het verstuurd moet je eerst een email sturen met de inhoud en het bestelnummer. Stuur het pakje dan netjes op met alle originele labels aan de kleding en de bestelbon. Zodra wij het pakje in goede staat ontvangen hebben wordt het resterende bedrag binnen 14 dagen terug gestort op je rekening. Bij je pakje krijg je nog een kaart waarop deze informatie ook staat.

4. Hoe lang duurt de verzending?

In Nederland duurt de verzending 1 tot 2 dagen en je krijgt via de mail een trackingnummer. Bestellingen die voor 12.00 gemaakt zijn worden meestal dezelfde dag nog verzonden en komen meestal de volgende dag al aan, hou er wel rekening mee dat bestellingen tijdens het weekend iets langer kunnen duren. Uit ervaring is wel gebleken dat de verzending naar het buitenland langer kan duren, 2 tot 3 dagen is vrij normaal maar ligt aan het land. Heeft u uw pakket dan nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op. Denk er ook aan dat de meeste pakjes overdag rond de middag bezorgt worden en dat je als je dus vaak overdag werkt misschien beter een ander adres op kunt geven.

5. Nog andere vragen? Any other questions?
Heb je nog andere vragen of wil je meer info over een product, neem dan gerust contact met ons op via een mail of telefonisch.

email: info@s-ter.nl
telefoon: 0031-(0)543-461001 (graag alleen op werkdagen!)

6. Verzendkosten

Binnen Nederland zijn de verzendkosten standaard €6,50. Hierin zit ook een deel (€2,50) administratie en handlingskosten. Verzenden naar het buitenland kost vanaf €10,-. Als je je pakje retour wilt sturen betaal je zelf de retourkosten maar je kunt een retourlabel aanvragen dat wordt dan afgetrokken van de betaalde verzendkosten. Dus kijk gewoon goed wat je besteld of informeer als je twijfelt over de maat of iets dergelijks. Wij staan altijd graag klaar om daarbij te helpen. Let op want bij verzenden van items met 50% of meer korting krijg je geen verzendkosten terug.

7. Waarheen verzenden wij? 

We verzenden pakjes naar in principe alle landen binnen Europa maar ook op aanvraag naar landen daarbuiten, de verzendkosten zijn dan wel hoger omdat er soms douane papieren aan te pas komen.